Politerno > Тернопільщина > Тернопільська міськрада плює просто в обличчя тернополян: Міськшля­хрембуду замовили бруківки на 5 мільйонів

Тернопільська міськрада плює просто в обличчя тернополян: Міськшля­хрембуду замовили бруківки на 5 мільйонів

  • 10 Листопада, 2023
  • 3035 Переглядів
  • 0

Тернопільська міська рада, попри заяви про те, що в Тернополі “ніхто бруківку не кладе”, продовжує витрачати потрібні захисникам мільйони на так званий “благоустрій”.

Через кілька днів після акції “ЗСУ в першу чергу”, яка відбулася 28 жовтня під стінами Тернопільської міської ради і на якій начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Олег Соколовський заявив, що у Тернополі зараз “ніхто не кладе бруківку”, та ж міськарада заключила договір на майже 5 мільйонів гривень на вистелення 530 квадратних метрів бруківки.

Єдиним учасником та переможцем закупівлі було “Тернопільське міське шляхове ремонтно – будівельне підприємство “МІСЬКШЛЯ­ХРЕМБУД”” Тернопільської міської ради.

Згідно із документами, ремонтно-будівельні роботи мають бути виконані до 31 грудня 2023 року.

Договір, за багатолітньою традицією епохи управління містом Сергієм Надалом, було укладено з надавачем послуг, якого обрав замовник – без застосування електронної системи закупівель, яка б мала б здешевити вартість послуг.

І це в той час, коли за вересень-жовтень 2023 року, як стверджують активісти, Тернопільська міська рада отримала 50 запитів про допомогу від підрозділів ЗСУ, зокрема від «Вовків ДаВінчі».

Нагадаємо, під час проведення операції «Акциз» поліцейські виявили у Тернополі безакцизних електронних цигарок на півтора мільйона гривень, але чомусь склали адміністративний протокол за статтею, що не відповідає правопорушенню, після чого суддя постановив закрити провадження.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE