Politerno > Україна і світ > У Маріуполі підірвали автівку поліцейського окупантів, а у Брянській області застрелили підполковника ФСБ

У Маріуполі підірвали автівку поліцейського окупантів, а у Брянській області застрелили підполковника ФСБ

  • 10 Листопада, 2023
  • 348 Переглядів
  • 0

В окупованому Маріуполі 9 листопада підірвали автівку російського поліцейського, а у Брянській області РФ розстріляли автомобіль підполковника ФСБ Росії Сергія Шатия, за ліквідацією якого стоять бійці “Російського добровольчого корпусу”, які воюють на боці України.

“В Маріуполі вибух. По пр. Металургів підірвано автівку одного з поліціянтів окупаційного корпусу. Деталі згодом”, – повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у соцмережах.

За його словами, партизани Маріуполя зранку повідомляли, що “передали подарунок на святкування Дня поліції в РФ”.

Низка російських Telegram-каналів написали, що невідомі розстріляли автомобіль прикордонного управління у Брянській області РФ, внаслідок чого загинув підполковник ФСБ.

За даними Baza, напад на УАЗ "Патріот" стався на околиці села Улиця Брянської області.

Близько 16-ї години 9 листопада невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого зникли. Унаслідок стрілянини поранення дістав заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення, підполковник Сергій Ш. Він загинув на місці.

РДК опівночі 10 листопада опублікував пост, у якому заявив, що його диверсійно-розвідувальна група успішно "провела засідку на транспорт противника в Брянській області", і анонсував відео "об'єктивного контролю" згодом.

Джерело в українському ГУР підтвердило hromadske інформацію про ліквідацію підполковника Сергія Шатия.

Нагадаємо, працівники військкомату у Львові посеред вулиці заштовхали в мікроавтобус чоловіка і поїхали з ним, незважаючи на спроби цивільних зупинити викрадення. Львівський обласний ТЦК та СП запевняє, що проводить перевірку. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE