Politerno > Тернопільщина > Ексглава обласної поліції Богомол оформив на доньку квартиру в елітному ЖК “Креатор-Буду”

Ексглава обласної поліції Богомол оформив на доньку квартиру в елітному ЖК “Креатор-Буду”

  • 14 Листопада, 2023
  • 6639 Переглядів
  • 0

Колишній начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол оформив на свою доньку Олександру квартиру в елітному житловому комплексі «Панорама» на вулиці Чумацькій у Тернополі.

Досліджувати обставини набуття у власність коштовного майна тернопільськими чиновниками та політиками Politerno допомагають вдячні читачі.

Так у редакцію надійшла інформація, що колишнього головного поліцейського області помітили поблизу ЖК «Панорама» разом з донькою. Тож жодних проблем не склало отримати виписку з ДРРП щодо житла Олександри Богомол у цьому будинку, так як на пана Олександра взагалі не оформлено жодної нерухомості.

Зазначена квартира двокімнатна і має 67,6 кв.м.

Олександра Богомол закінчила школу у 2018 році. Тоді тернопільські ЗМІ помітили її серед випускників. Вона є рідною донькою Олександра Миколайовича, так як Альона Богомол є його другою дружиною і на її сторінці у Фейсбуці зазначено, що вона є матір’ю «чотирьох найкращих синочків».

Згідно із декларацією за 2020 рік, яку було оприлюднено у 2021 році, Олександр Миколайович разом з дружиною Альоною та чотирма синами прописані та мешкають у квартирі батька головного поліцейського області, Миколи Ілліча. Квартира має площу 66,5 кв. м.

Повідомлялося, що на земельній ділянці у Байківцях Тернопільського району сім’я звершувала будівництво приватного будинку площею 295 кв.м.

Вказувалося, що Олександр Миколайович з дружиною володіють двома автомобілями: Volksvagen Passat 2012 р.в. та Ford Escape 2017 р.в., який був придбаний за 200 тисяч гривень.

Заробітна плата Олександра Богомола у 2020 році склала 724 926 гривень. Ще 226 530 грн. заробила Альона Ігорівна. Подружжя також зберігало готівкою 200 000 гривень.

«Сира» квартира такої площі у ЖК «Панорама» коштує від 60 тис. доларів США.

Ні на що не натякаємо, але в політичних колах Тернополя давно циркулює інформація, що міський голова Сергій Надал може роздавати хабарі, у тому числі, квартирами наближених до нього будівельних компаній, яким він усіляко сприяє в отриманні найкращих земельних ділянок під забудову.

Нагадаємо, інтернет-видання «Файне місто», яке належить багатолітньому політтехнологу міського голови Тернополя Сергія Надала та депутату ТМР від «Свободи» Юрію Фартушняку, звинувачує активістів у тому, що народні депутати «обікрали» бюджети українських міст на 30%.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE