Politerno > Тернопільщина > Головка відправили під домашній арешт – порушував обов’язки

Головка відправили під домашній арешт – порушував обов’язки

  • 17 Листопада, 2023
  • 2748 Переглядів
  • 0

Вищий антикорупційний суд відправив під цілодобовий домашній арешт ексголову Тернопільської обласної ради Михайла Головка і стягнув у дохід держави понад 800 тисяч гривень, внесеної за нього застави.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура у Telegram.

Повідомляється, що таким чином суд 17 листопада лише частково задовольнив клопотання прокурора САП.

За інформацією антикорупційної прокуратури у Facebook, вона просила суд відправити Головка під варту і конфіскувати 800-тисячну заставу. Щодо застави суд погодився, а от тримання під вартою вирішив замінити на цілодобовий домашній арешт.

Своє клопотання САП аргументувало тим, що Головко неодноразово порушував обов’язки, покладені на нього слідчим суддею після внесення застави. Крім того, його неявка у судове засідання 25 жовтня призвела до того, що строк дії процесуальних обов’язків сплив, оскільки без присутності підозрюваного неможливо проводити судовий розгляд та розглядати клопотання.

Нагадаємо, 14 листопада Верховний Суд України постановив задовольнити касаційну скаргу позивачів щодо земельної ділянки УГКЦ Пресвятої Тройці Тернопільсько-Зборівської єпархії за адресою вул. А. Чайковського, Малишка, Слівенська.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE