Politerno > Україна і світ > Спікер Палати представників не змінив думку після зустрічі із Зеленським

Спікер Палати представників не змінив думку після зустрічі із Зеленським

  • 12 Грудня, 2023
  • 374 Переглядів
  • 0

Спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським дав зрозуміти, що не відступив від попередніх вимог для підтримки додаткового фінансування Україні.

Про це повідомляє “Європейська правда”.

У спілкуванні із журналістами Джонсон заявив, що провів “хорошу зустріч” із Зеленським, під час якої “повторив, що ми підтримуємо його й виступаємо проти жорстокого вторгнення Путіна”.

“Американський народ підтримує свободу й перебуває на правильному боці історії”, – додав він.

Після цього спікер Конгресу США повністю зосередився на критиці адміністрації Джо Байдена через відсутність “чіткої стратегії, яка дозволить Україні перемогти”, та механізму нагляду за американською допомогою, а також небажання вирішувати проблему на південному кордоні.

“Нам потрібна конкретика про те, що ми робимо в Україні, як ми стежимо за використанням дорогоцінних грошей американських платників податків, і трансформаційну зміну на кордоні. Досі в нас нічого з цього немає”, – стверджує Джонсон.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні 12 грудня підтримав укази президента і погодив призначення нових голів Донецької ОДА та Рівненської ОДА.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE