Politerno > Україна і світ > На Таврійському напрямку тривають хвилі атак росіян, по 80 штурмів три дні поспіль – Тарнавський

На Таврійському напрямку тривають хвилі атак росіян, по 80 штурмів три дні поспіль – Тарнавський

  • 15 Грудня, 2023
  • 262 Переглядів
  • 0

Окупанти ведуть активні штурмові дії на Таврійському напрямку, три дні поспіль ворог здійснює по 80 атак, в основному на Донеччині, за підтримки бронетехніки.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” бригадний генерал Олександр Тарнавський в Telegram.

Окупанти не зменшують кількості бойових зіткнень в операційній зоні ОСУВ Таврія. Три дні поспіль – близько 80 штурмових дій щодобово. Переважна більшість – на Донеччині”. Штурмові групи в основному до 20 чоловік. Діють, зокрема, і за підтримки бронетехніки. Вчора знову відбулось збільшення кількості авіаударів, ворог застосовує авіабомби”.

За словами командувача, в операційній зоні ОСУВ Таврія минулої доби російські загарбники завдали 15 авіаударів, провели 76 бойових зіткнень та здійснили 631 артобстріл. “Наші воїни стійко тримають оборону”, – підкреслив Тарнавський.

Він додав, що лише за минулу добу загальні втрати окупантів склали 414 осіб.

Також було знищено 23 одиниці військової техніки. Зокрема, 1 танк, 10 ББМ, 2 артсистеми, 3 ПТРК, 1 БпЛА, 4 автомобілі, 2 одиниці спецтехніки та 2 склади боєприпасів. Ще 20 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Нагадаємо, фахівці Інституту вивчення війни проаналізували заяви Путіна під час його пресконференції 14 грудня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE