Politerno > Україна і світ > Зеленський розказав, чи планує звільняти Залужного

Зеленський розказав, чи планує звільняти Залужного

  • 19 Грудня, 2023
  • 536 Переглядів
  • 0
Зеленський та Залужний

Президент Володимир Зеленський зазначив, що з головнокомандувачем Валерієм Залужним у нього робочі стосунки і він планує “з ним працювати”.

Про це Зеленський заявив на підсумковій пресконференції 19 грудня, відповідаючи на запитання журналістки, чи існує якийсь конфлікт між ними і чи планує глава держави звільняти Залужного.

“Робочі у мене стосунки з Залужним. Він має відповідати за результати на полі бою як главком, разом із Генштабом. Є багато там питань. І також командувач (ОСУВ) “Таврії”, який оперативним командуванням займався… Наступ – це складне питання: щось було, чогось не було, чогось не вистачає… Нам потрібні міцні кроки і результати… кожен день на кожній посаді.

Планую працювати, чекаю від них рішень (щодо мобілізації, допомоги на фронті, дуже конкретних речей на полі бою). Стратегія – зрозуміла, хочу бачити деталі. Вважаю, що це – справедливо”, – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України закликали не протиставляти рекрутинг мобілізації, оскільки не може бути такого, що країну боронять тільки ті, хто хочуть.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE