Politerno > Україна і світ > Зеленський призначив нову представницю у Раді

Зеленський призначив нову представницю у Раді

  • 20 Грудня, 2023
  • 397 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський призначив Галину Михайлюк своєю представницею у Верховній Раді замість звільненого Федора Веніславського.

“Призначити Михайлюк Галину Олегівну представником президента України у Верховній Раді України (за згодою)”, – йдеться в указі президента №823/2023.

Довідково: Галина Михайлюк – народний депутат від партії “Слуга народу”, заступник голови комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності, співголова депутатських груп ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Японією та Австралією.

Нардеп Ярослаж Железняк у Telegram написав, що Михайлюк заслуговує на цю посаду. “Ми з Галиною Михайлюк співголови двох дуже важливих груп дружби: Японії та Австралії. Вона очолювала нашу делегацію і в роботі викладалась на всі 110%. Результат ви бачите по підтримці”, – зазначив він.

За даними руху “Чесно” наприкінці 2022 року Михайлюк проголосувала за містобудівну реформу (#5655), яка впроваджувалася в інтересах забудовників і нівелювала вплив громадян на відбудову України.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський фактично відмовився змістовно коментувати інформацію про недавній намір Кабінету міністрів проголосувати за постанову, яка є, по суті, калькою скандального закону №5655 щодо містобудівної реформи.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE