Politerno > Україна і світ > Зленський призначив командувачів Сухопутних військ, ОС, ТрО та ДШВ – Наєв дізнався про своє звільнення зі ЗМІ

Зленський призначив командувачів Сухопутних військ, ОС, ТрО та ДШВ – Наєв дізнався про своє звільнення зі ЗМІ

  • 11 Лютого, 2024
  • 389 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський підписав укази про призначення нових глав Об’єднаних сил, Територіальної оборони та Десантно-штурмових військ, а також призначив Олександра Павлюка очільником Сухопутних військ замість головнокомандувача Олександра Сирського.

Укази Зеленського оприлюднено на сайті президента.

Окрім призначення Павлюка новим головою Сухопутних військ, президент звільнив Сергія Наєва з посади Командувача об’єднаних сил.

На його місце призначили Юрія Содоля.

Також Зеленський змінив командувача ДШВ. Замість Максима Миргородського посаду отримав Ігор Скибюк.

Сили Територіальної оборони очолить Ігор Плахута замість звільненого у п’ятницю Анатолія Баргилевича.

Згодом командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв у Telegram повідомив, що 11 лютого дізнався про указ президента про своє звільнення із засобів масової інформації.

“Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України, яку обіймав з 2020 року”, – зазначив Наєв.

У своєму зверненні він також подякував військовим за захист та повідомив, що вірить у перемогу України.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого, німецький генерал-майор Крістіан Фройдінг і генеральний інспектор Бундесверу Карстен Броєр перебували у Києві на запрошення вже колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE