Politerno > Україна і світ > Путін, реагуючи на бої у Бєлгородській і Курській областях, залякує відповіддю

Путін, реагуючи на бої у Бєлгородській і Курській областях, залякує відповіддю

  • 15 Березня, 2024
  • 694 Переглядів
  • 0
Війна і Путін

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що події в Бєлгородській і Курській областях мають на меті зірвати “вибори” в Росії і “не залишаться” безкарними. 

Про це повідомляє прокремлівські видання “ТАСС“.

“З метою зірвати процес голосування, залякати людей київський неонацистський режим задумав і намагається здійснити низку злочинних, демонстративних збройних акцій. Це нанесення ударів по мирних населених пунктах на території Росії. Близько 95% ракет і снарядів знищуються нашими засобами ППО.

Тим не менш, у нас є постраждалі серед мирних громадян. Усім їм та їхнім сім’ям буде надано всю необхідну допомогу і підтримку. Безкарними ці удари противника не залишаються і не залишаться”, – заявив диктатор.

Також Путін на нараді з постійними членами Радбезу РФ заявив, що події в Бєлгородській і Курській областях відбулися з метою “зірвати вибори в Росії”.

Нагадаємо, росіяни в різних регіонах вдаються до масового паплюження урн для бюлетенів на “виборах”. Зокрема, вороже налаштовані на процес “голосування” громадяни РФ обливають їх зеленкою, палять та підривають.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE