Politerno > Україна і світ > Росія мобілізовує 300 тисяч воїнів, що у відповідь планує зробити Україна

Росія мобілізовує 300 тисяч воїнів, що у відповідь планує зробити Україна

  • 3 Квітня, 2024
  • 216 Переглядів
  • 0

Російська Федерація планує на 1 червня мобілізувати додатково 300 тисяч військовослужбовців.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з його фінським колегою Олександром Стуббом, передає кореспондент РБК-Україна.

“Півмільйона нам не потрібно. Відповідна кількість, яка не була на фронті – вони на фронті будуть. Що стосується окремої кількості, скільки буде мобілізовано – поки не готовий сказати. Можу сказати, що Росія на 1 червня готує мобілізацію додатково 300 тисяч військових”, – заявив президент.

Згідно з даними Генерального штабу Збройних сил, протягом минулої доби, 2 квітня, українські воїни ліквідували ще 710 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення Росія втратила 444 370 військових.

Як розповідала розвідка Британії, країна-терорист набирає щомісяця до армії близько 30 тисяч нових солдатів. Це дозволяє їй продовжувати вести загарбницьку війну проти України.

В кінці березня диктатор Володимир Путін також підписав указ про весняний призов до армії РФ. Планують набрати 150 тисяч солдатів.

Тим часом як вважає розвідка, теракт у ТЦ “Крокус Сіті Хол” під Москвою кремлівський режим буде використовувати для посилення мобілізації.

Читайте також: Зеленський підписав закон, згідно з яким обмежено придатні повинні пройти медичний огляд заново протягом 9 місяців

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE