Politerno > Україна і світ > Росіяни вдарили балістикою по Одесі – 4 загиблих та 32 поранених, серед яких Ківалов

Росіяни вдарили балістикою по Одесі – 4 загиблих та 32 поранених, серед яких Ківалов

  • 30 Квітня, 2024
  • 299 Переглядів
  • 0

Внаслідок ракетного удару РФ по Одесі 4 людини загинуло і 32 постраждали. Пожежа виникла в будинку ексдепутата Сергія Ківалова, який є власністю Міжнародного гуманітарного університету.

“Росіяни вдарили балістичною ракетою, попередньо, з касетним боєприпасом по одній із найпопулярніших серед одеситів та гостей міста локації, де люди гуляли з дітьми, собаками, займалися спортом…

Такі боєприпаси використовуються для ураження живої сили та несуть загрозу в першу чергу для людей, а не для техніки та будівель”, – повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

Також Кіпер повідомляє, що станом на 22:00 четверо людей загинули, загинула також собака. Ще один чоловік помер, внаслідок інсульту, який спровокувала атака. 32 людини поранені, 25 знаходяться у лікарнях, серед них двоє дітей та вагітна. Дівчинка, якій немає пʼяти років, у вкрай важкому стані. Ще шестеро дорослих також в реанімації. 

За інформацією джерел, зараз ексголові ЦВК Сергію Ківалову роблять операцію. У Ківалова – поранення стегна з пошкодженням артерії. У нього венозна кровотеча.

Як відомо, Ківалов також є президентом Національного університету “Одеська юридична академія”. За даними поліції, поранення також отримав заступник проректора академії Васильєв.

Цю інформацію підтвердив “Суспільному” проректор НУ “ОЮА” Валентин Федоров.

Повідомляється, що горить будинок, в якому мешкає Ківалов з родиною, відомий в Одесі як “замок Ківалова”. На ньому вже майже згоріла покрівля.

Ківалов також був народним депутатом України III-VIII скликань. Був членом “Партії регіонів”.

Нагадаємо, радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко заявив, що телемарафон “Єдині новини” надає верифіковану інформацію, а всі спроби його дискредитації є частиною інформаційної війни, яку Росія проводить проти України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE