Politerno > Блоги > Тарас Білан > Демократія по-тернопільськи: міський голова заборонив активістам бути присутнім на сесії міської ради

Демократія по-тернопільськи: міський голова заборонив активістам бути присутнім на сесії міської ради

Демократія по Тернопільськи: міський голова Тернополя заборонив активістам бути присутнім на сесії Тернопільської міської ради…

За № 118 від 18.05.2020р. Тернопільським міським головою Надалом С.В. підписано розпорядження про скликання 50– ої сесії Тернопільської міської ради 29.05.2020р. о 09.00год.

Ізюминкою цього Розпорядження стало (цитата): «пленарне засідання міської ради провести за відсутності представників громадськості, виключно у складі міського голови, депутатів міської ради…».

Мотивувальна частина цього рішення міського голови, є як ми припускаємо: боротьба з «короно» вірусом.

Але, якщо в нас – «корона» вірус, то потрібно розглядати лише питання «короно» вірусу.

А так виходить, що не допустивши громадських активістів 29 травня відбудеться «ШАБАШ» або, передача БЕЗ ПРОЦЕДУРИ АУКЦІОНУ :
– місць під гаражі (в т.ч. в зелених зонах);
– легалізація забудови земельних ділянок в парках;
– роздача комунального майна Тернополя…

Фактично , ця сесія буде найбільшим «дерибаном» Тернополя за весь період. Адже :
1. Більшість депутатського корпусу в наступну міську раду – не попадає. Люди за них, просто не проголосують. То ж треба урвати все що можна «УРВАТИ» зараз.
2. За місяць – два стартує виборча компанія. То ж, як кажуть, міському голові Надалу С.В. доведеться «призупинити роздачу землі та комунального майна без аукціонів» на час виборів. Ставши мером в третє, як кажуть він своє надолужить.
3. А щоб все пройшло тихо та гладко 29 травня 2020р. , приймається Розпорядження Тернопільського міського голови Надала С.В. (цитата): «пленарне засідання міської ради провести за відсутності представників громадськості, виключно у складі міського голови, депутатів міської ради…»

З повагою,

Голова ГО «Тернопільські підсумки» Білан Тарас

P.S. За нашими підрахунками сума вкрадених грошей, в громади Тернополя 29.05.2020р. може сягнути рекордних 100 мільйонів гривень !!!… Робіть висновки Панове…

Читайте також: Бояться поширення дерибановірусу? Надал скликає сесію міськради під час карантину без громадськості


Редакція може не погоджуватися з позицією авторів блогів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE