Politerno > Тернопільщина > Бояться поширення дерибановірусу? Надал скликає сесію міськради під час карантину без громадськості

Бояться поширення дерибановірусу? Надал скликає сесію міськради під час карантину без громадськості

  • 19 Травня, 2020
  • 2010 Переглядів
  • 0

Тернопільський міський голова Сергій Надал видав розпорядження про скликання п’ятдесятої сесії Тернопільської міської ради 29 травня 2020 року о 09:00 в залі Українського домі.

Під час, можливо, передостанньої сесії міськради нинішнього скликання на розгляд депутатів виноситься цілий ряд земельних питань: вилучення та надання земельних ділянок, надання дозволів на розроблення проектів відведених ділянок, затвердження проектів ділянок, надання і затвердження технічної документації, надання дозволів на укладання договорів земельного сервітуту, передачу ділянок у суборенду тощо.

Тобто, на фінішній прямій каденції цього скликання міської ради, влада Тернополя у «турборежимі» вирішила розділити ще неподілене.

Але цікавими у документі, попри банальний дерибанний список, є посилання Сергія Віталійовича на “запобігання поширенню коронавірусу” і, як наслідок, заборона (у пункті №3) присутності на сесії представників громадськості.

Отже, ділити неподілене будуть під час карантину, але без громадськості. Заразитися один від одного не бояться, а от громадськість… дерибановірусом, напевно, совість не дає.

А не спішити і відкласти дані питання можна, дочекавшись зняття обмежень і допустивши громаду проконтролювати своїх обранців і виступити із зауваженнями? Ну зрозуміло ж, що якийсь тиждень-другий і карантин знімуть. Чи як раз цього Сергій Надал і боїться?



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE