Politerno > Блоги > Олександр Башта > Відкрите звернення до Андрія Грицишина, голови фракції політичної партії “об‘єднання самопоміч”, депутатів-журналістів, Тернополян

Відкрите звернення до Андрія Грицишина, голови фракції політичної партії “об‘єднання самопоміч”, депутатів-журналістів, Тернополян

Відкрите звернення до Андрія Грицишина, голови фракції політичної партії “об‘єднання самопоміч”, депутатів-журналістів, Тернополян.

Громада Тернополя обурена позицією окремих власників та редакторів інформаційних ресурсів, і зокрема Вашого сайту “0352”, які періодично публікують однакові тексти, написані вашими експертами, що дискредитують певних людей, і безпосередньо мене, а також видаляють всі мої дописи та блокують можливість прокоментувати.

В інформаційному просторі Тернополя, і це ні для кого вже не секрет, що замовні матеріали та вказівки у кращих традиціях темників Януковича надходять від власників змі, одним з яких є і Ви, і саме в такій спосіб Ви спотворюєте інформаційний простір, а по простому, то Ви вводите в оману та обманюєте людей. Політика політикою, але етику журналістики ніхто не скасовував.

Заявляю, що віртуальні профілі змі, які створюють у мережі інтернет Ваші “журналісти” і їх примітивна інформаційна атака спрямовані на те, щоб ввести в оману Тернополян та заплутати їх у реальних процесах, які відбуваються у нашому місті, а головне – відвернути увагу від важливих аспектів життєдіяльності Тернополя.

В свою чергу закликаю жителів міста бути обачними у виборі інформації, чітко розмежовувати замовні публікації і авторські матеріали. Будь-який журналістській матеріал про певного чоловіка, без висвітлення точки зору чи коментаря того чоловіка вважаю замовним та таким, що не відповідає засадам журналістики.
Особисто я ставлюсь з повагою до тих журналістів, які у непростих умовах нашого сьогодення намагається донести правду, та не піддаються на грошові “провокації”.

Дуже шкодую, і постійно на це наголошую, що деякі люди перетворили Ваш фах на аморальний бізнес, порушуючи усі стандарти журналістської етики та професійної честі, розмінюючи свою совість і повагу колег.
Прошу Вас та ваших журналістів не вплутувати мене у свої ігри, коли читачі мимоволі стають заручниками ситуації і змушені читати приниження на мою адресу від спеціально навчених Вами людей у соціальних мережах.

Вимагаю від Вас переглянути свою інформаційну політику, спрямовану на паплюження мого імені, лише через те, що я не згідний методами Вашої політичної “журналістики”.

Це не робить честі Вам, підконтрольним вам змі та в цілому вашій політичній партії “самопоміч”.
Прошу Вас опублікувати моє звернення на підконтрольних Вам та партії “самопоміч” засобах інформації, зокрема сайті “0352”, ” te.20хв”.

Депутат Тернопільської обласної ради Олександр Башта.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE