Politerno > Блоги > Олександр Башта > Дострокові вибори вкрай нам потрібні, але …

Дострокові вибори вкрай нам потрібні, але …

Рейтинг пана Порошенка за три роки його президентства в Україні стрімко впав і продовжує своє падіння донизу.

А це пов’язано із невиконанням обіцянок #Порошенко, які щедро давалися ним під час виборчої кампанії 2014, пов’язано також з величезним розчаруванням суспільства, через зраду людей Майдану та відсутності покараних за злочини, і тому що фактично ніяких реальних реформ у нас не відбувається, і немає жодного позитивного результату діяльності Порошенко.

Лише одні його нові і нові чергові обіцянки …

Тому команда, яка оточує Порошенко, шукає та продумує різні варіанти, як їм далі втриматися при владі. Наразі невідомо, коли будуть #вибори, чи вони будуть за графіком у 2019 році, а до їм них ще треба дожити, чи вони будуть дострокові вже в 2016, а саме про це зараз в говорять в #адміністрації Порошенко.
І дострокові вибори президента вони теж не відкидають як варіант. Не виключено, що команда президента Порошенко була б зацікавлена навіть провести #дострокові президентські вибори у цьому році, і навіть раніше, ніж дострокові парламентські вибори.
Але як виграти на таких виборах ?

Якщо позиція провести дострокові вибори буде озвучена на початку літа, то самі вибори, відповідно, можуть відбутися вже на осінь. Влітку низька політична активність суспільства, і тому дуже велика можливість підключення адмінресурсу. А це їх “козирі” !

Зараз Порошенко ніби то отримує такий шанс – #безвіз, який Україна може отримати вже незабаром, а це, за сподіваннями команди Порошенко, може додати йому електоральних позицій. Після теми “безвізу” буде розкручуватись бути тема #референдуму щодо вступу України до НАТО, потім “запрацює” тема зміни форми #правління в державі зі змішаної до парламентської республіки. А на популярній темі “поганий парламент” ой як можна по-піаритись та набрати собі балів.

Олександр Башта

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE