Politerno > Тернопільщина > 11-12 лютого в Тернополі відбудеться Всеукраїнський націоналістичний злет «Соколи Майдану»

11-12 лютого в Тернополі відбудеться Всеукраїнський націоналістичний злет «Соколи Майдану»

  • 8 Лютого, 2017
  • 1835 Переглядів
  • 0

У 123-тю річницю створення молодіжного військово-спортивного товариства «Сокіл» 11-12 лютого в Тернополі відбудеться Всеукраїнський націоналістичний злет «Соколи Майдану».

– Молодіжне військово-спортивне товариство “Сокіл” було створене у 1894 році, своєю діяльністю сприяло боротьбі національно-революційних сил за незалежність і соборність України. У 1939 році “Сокіл” був заборонений більшовиками як націоналістична організація. У 2006 році була організація відновлена правою молоддю, лояльною до ВО “Свобода”. Сьогодні багато активістів “Соколу” беруть участь у війні на Сході в рядах Збройних Сил України, Національної Гвардії та добровольчих батальйонах при МВС, а також допомагають фронту матеріально, – цитує голову Тернопільського “Соколу” Іллю Семенця видання “Реопортер”.

У програмі злету заплановано: Марш правих традицій, Олімпіада “Звитяжний дух Майдану”, Військовий вишкіл та концерт націоналістичної пісні за участі гуртів “Тінь сонця”, “Широкий лан” та “Залізний хрест”.

На думку організаторів, найцікавішим дійством злету, має стати майданівська Олімпіада “Звитяжний дух Майдану”, яка відбудеться на території розваленого комбайнового заводу. Близько 250-300 учнів змагатимуться у трьох дисциплінах: перенесення барикади на швидкість, перенесення пораненого і надання йому першої медичної допомоги та стрільбі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE