Politerno > Тернопільщина > Заставний закликає громадськість до консолідації навколо питання щодо будівництва ГЕС на Дністрі

Заставний закликає громадськість до консолідації навколо питання щодо будівництва ГЕС на Дністрі

  • 8 Лютого, 2017
  • 1422 Переглядів
  • 0

Роман Заставний закликає громадськість Тернопільщини до консолідації навколо питання щодо будівництва каскадів ГЕС на Дністрі.

На Тернопіллі продовжується обговорення теми будівництва каскаду з шести ГЕС із водосховищами на річці Дністер. Чиновники вбачають в цьому економічну вигоду для країни та краю, активісти і екологи — суттєву загрозу для екології.
Народний депутат Роман Заставний закликає громадськість Тернопільщини сформулювати консолідовану позицію щодо будівництва гідроелектростанцій на Дністрі.
«За останні два тижні до мене надійшли десятки звернень з приводу будівництва гідроелектростанцій на Дністрі, – зазначив Роман Заставний. – Вважаю, що було б правильно спочатку зібрати вичерпну інформацію щодо цих ГЕСів, окремо звернутися до фахівців, які предметно знають дану тему, аби надали відповідні пропозиції. Беремо днів десять (до 16 лютого – ред.) на вивчення, після яких оберемо єдину консолідовану позицію всіх жителів Тернопільської області щодо майбутнього Дністра. Пропозиції прошу надсилати на мою електронну скриньку: [email protected]

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE