Politerno > Тернопільщина > В четвер “Вільні Люди Тернопіль – Самооборона Майдану” проведуть круглий стіл в готелі Тернопіль

В четвер “Вільні Люди Тернопіль – Самооборона Майдану” проведуть круглий стіл в готелі Тернопіль

  • 8 Лютого, 2017
  • 1850 Переглядів
  • 0

У четвер, 9 лютого, о 12:00 в готелі “Тернопіль” (конференц-зал №2, 3-ій поверх) Вільні Люди Тернопіль – Самооборона Майдану проводитимуть обласний круглий стіл “Єдність заради перемоги”. У заході візьмуть участь представники волонтерського руху, творчої інтелігенції, наукових кіл, бізнесових, ветеранських та громадсько-політичних організацій Тернопільщини.

Про це вказано на стрінці організації у Facebook.

Активісти зазначають, що під час проведення круглого столу відбуватиметься обговорення тексту звернення до парламентських партійних сил та громадськості озвученого на національному круглому столі, що проходив 22 січня 2017 року у м. Києві (http://vilni.org.ua.tilda.ws/zvernennya), із закликом розпочати внутрішній політичний діалог, припинити розбрат та об’єднатися навколо ключових для країни завдань заради збереження української держави.

“У результаті проведення буде сформовано пропозиції від представників нашої області для Всеукраїнської робочої групи, що займається розробкою кінцевого тексту документу, який буде запропоновано підписати лідерам проукраїнських партій. Дотримання принципів і засад цього звернення стане “лакмусовим папірцем”: хто готовий відсунути власні амбіції на другий план заради інтересів держави, а хто є прибічником антидержавницької діяльності і своїми діями створює для ворогів України сприятливі умови”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE