Politerno > Тернопільщина > Степан Барна похвалився результатами децентралізації

Степан Барна похвалився результатами децентралізації

  • 9 Лютого, 2017
  • 1403 Переглядів
  • 0
Товстолуг

8 лютого у селі Товстолуг Тернопільського району урочисто відкрили поліцейську станцію, приймальню старости територіальної громади та фельдшерсько-акушерський пункт.

Відтепер жителі вказаного населеного пункту, а також мешканці навколишніх сіл матимуть вільний доступ до отримання якісних послуг в основних сферах життєдіяльності, повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

“Головна ідея децентралізації – це максимальне наближення до людей медичних, адміністративних послуг, а також послуг безпеки”, – підкреслює голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. У той же час він відзначив: “Торік в області відкрили 16 поліцейських станцій та 5 місцевих пожежних частин”.

«Створення подібних центрів на прикладі Великогаївської громади – яскравий приклад того, як можна зробити успішним адміністрування у селі та громаді. Минулого року Тернопільська область отримала понад 141,5 млн грн субвенцій для територіальних громад, з яких 1 млн 200 тис були вкладені у даний об’єкт. Сьогодні ми бачимо реальний результат, який є показником успішних та позитивних змін», – підсумував очільник області.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE