Politerno > Тернопільщина > «Мрія» Чернявського підробила підписи на договорах оренди землі у селян

«Мрія» Чернявського підробила підписи на договорах оренди землі у селян

  • 11 Лютого, 2017
  • 1853 Переглядів
  • 0
Селяни проти Мрії

На Тернопільщині селяни потрапили у справжнє земельне рабство.

Про це пише “Народна правда”.

Зокрема повідомляється, що за словами жителів сіл Крогулець та Новий Нижбірок ще в далекому 2001 році були укладені договори оренди на власні земельні паї з Агрохолдингом «Мрія» на 5 років.

Проте нещодавно виявилося, що нове керівництво агрохолдингу, на чолі із Саймоном Чернявським , за допомогою фіктивних підписів перереєструвало договори оренди терміном вже на 10 років, без відома власників паїв. “Ми витребували в Агрохолдингу «Мрія» примірники договорів і побачили, що підписи жителів нашого села сфальшовані. Люди спочатку хотіли почути пояснення у представників “Мрії”, проте ніхто з людьми так і не поспілкувався. Тепер пайовики масово подають до суду», — пояснує староста села Крогулець Василь Ангелюк.

Скривджені пайовики,  звернулись до свого сільського голови по допомогу і вирішилися позиватися до Агрохолдингу “Мрія”. На сьогодні в Гусятинському районному суді перебуває 12 справ стосовно розірвання договорів оренди землі.

Більше 50 селян прийшло підтримати свого односельчанина на одне із судових засідань. А от представники агрохолдингу  на суд так і не з’явились.

Як відомо, «Мрія» зараз активно судиться, як не із селянами-пайовиками, так з банками, які свого часу вклали в агрохолдинг чималі кошти.

Проте, незважаючи на відсутність відповідачів із «Мрії» суд все ж таки відбувся.

Пайовик Василь Герман разом із захисником клопотали про призначення судової почеркознавчої експертизи. Натомість, юристи «Мрії» надіслали письмове заперечення.

В результаті, суд все ж став на сторону людей і призначив експертизу підпису Василя Гермака, хоча навіть неозброєним оком видно, що підписи у договорах підроблені – зазначає видання.

“Народна правда” повідомляє, що “після величезного публічного резонансу, нове керівництво агрохолдингу “Мрія” на чолі із Cаймоном Чернявським, панічно намагається “замести сліди” і звалити відповідальність на “папєрєдніків””. Юристи агрохолдингу намагаються підкупити деяких пайовиків з метою зміни їхніх показів у суді. Але  непідкупні селяни в один голос звинувачують саме Саймона.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE