Politerno > Україна і світ > 150 підписів потрібні для відставки уряду, а не прем’єр-міністра – Тимошенко

150 підписів потрібні для відставки уряду, а не прем’єр-міністра – Тимошенко

  • 13 Лютого, 2017
  • 2378 Переглядів
  • 0

Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко вважає, що для внесення постанови про звільнення прем’єр-міністра Володимира Гройсмана не потрібна наявність 150 підписів нардепів за цей документ.

Про це лідерка фракції “Батьківщина” заявила під час прес-конференції, повідомляє УП.

Тимошенко зазначила, що фракція “Батьківщина” запитувала у секретаріаті Ради, чому постанова про звільнення Гройсмана була знята з сайту парламенту, на що вони отримали відповідь, що без 150 підписів ця постанова є неконституційною.

“Все це обман, 150 підписів треба збирати лише, якщо відправляти весь уряд. А мова йде про лише про прем’єр-міністра”, – зазначила Тимошенко.

Юлія Тимошенко звинуватила у знятті постанови з реєстрації президента Петра Порошенка, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та голову парламенту Андрія Парубія. “Це груба фальсифікація. Це ручне управління у Верховній Раді. За це несуть відповідальність три людини: Петро Порошенко, Володимир Гройсман та Володимир Парубій. Проект постанови зняли антиконстутиційно”, – повідомила політик. “Ми вимагаємо звільнення Гройсмана негайно. Ми безумовно подаватимемо до суду”, – додала Тимошенко.

Як повідомлялось раніше, зареєстрований в п’ятницю вдень групою народних депутатів від “Батьківщини” проект постанови про відставку Володимира Гройсмана з поста прем’єр-міністра України станом на вечір зник з сайту парламенту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE