Politerno > Тернопільщина > У міськраді ігнорують петиції – Мирослав Загорський

У міськраді ігнорують петиції – Мирослав Загорський

  • 13 Лютого, 2017
  • 1820 Переглядів
  • 0

Автор декількох петицій до Тернопільської міської ради Мирослав Загорський скаржиться, що у міськраді ігнорують петиції.

Про це повідомляє zz.te.ua.

– Один із інструментів впливу на владу є петиції, – каже тернополянин. – Я автор трьох петицій на сайті міськради, які набрали повну кількість голосів. Одна стосувалась скверу на вулиці Миру, інша того, що наше брудне місто необхідно мити. До прикладу, в Голландії 5 скарг від громадян вже є приводом до розгляду ситуації, яка склалася. Моя петиція набирає 250 голосів одна, і 600 голосів дві інші петиції. Петиція – це скарга. Ми живемо у брудному місті, і громадяни кажуть: «Мийте – це місто». Але цей інструмент не працює, це відписки. 600 чоловік підписується проти того, щоб півтори тисячі квадратних метрів скверу відвели під автомийку, і ця петиція ігнорується просто. Це скарга тернополян, моя в тому числі, ви порушуєте мої екологічні права, ви в мене забираєте свіже повітря. Будь ласка, реагуйте! Цей інструмент повинен працювати, а не просто бути у переліку на сайті міської ради, – розповідає Мирослав.

Українці мали надію, що електронні петиції стануть одним із інструментів ефективного вирішення проблем, на які місцевій владі вказуватимуть громадяни. Ввиявилося, що на звернення людей даються формальні відписки, а вказані проблеми залишаються без розгляду.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE