Politerno > Україна і світ > Я абсолютно чесний, а мамою корупції є Тимошенко – Гройсман

Я абсолютно чесний, а мамою корупції є Тимошенко – Гройсман

  • 14 Лютого, 2017
  • 2232 Переглядів
  • 0

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевняє, що не причетний до корупційних діянь.

Про це повідомляє УП з посиланням на заяви прем’єр-міністра, котрий сьогодні звітуює на засіданні Кабінету міністрів.

Зокрема Володимир Гройсман заявив: “Якщо хтось вважає, що я як прем’єр-міністр маю стосунок до корупції в нашій країні, – наведіть реальні приклади”.
“Я абсолютно чесний перед кожним українським громадянином. І для мене це не вперше: я 10 років працюю у владі – 8 у місцевій, 2 у центральній – і я ніколи не від кого не відвертав очі. Я служив і буду служити своїй країні і кожному з тих, хто потребує турботи влади…”, – додав очільний уряду.

Говорив прем’єр-міністр і про блокаду окупованих територій: “Коли мова йде про блокаду, я категорично проти будь-якої контрабанди, і результат цієї боротьби –18 мільярдів плюсом грошей у бюджет. Я згоден з тим, що треба зупинити переміщення товарів контрабандою не лише залізницею, а й іншим транспортом через лінію розмежування. Але коли мова йде про питання національної безпеки України, про те, що люди в оселях мають отримати нормальне тепло й електроенергію, про те, що триває опалювальний сезон…”.

Також він назвав лідера партії “Батьківщина” Юлію Тимошенко “матір’ю економічної слабкості і популізму в Україні”.

“Мамою української економічної слабкості, знищення української незалежності, корупції, популізму і неефективності є Юлія Тимошенко”, – заявив голова Кабміну.

Володимир Гройсман, зазначає УП, уперше виступаючи з прямими звинуваченнями у бік Тимошенко. Як відомо, лідерка “Батьківщини” наполегливо домагається його відставки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE