Politerno > Україна і світ > Експерт про відставку Майкла Флінна

Експерт про відставку Майкла Флінна

  • 14 Лютого, 2017
  • 2038 Переглядів
  • 0

У США призначено нового радника Трампа з нацбезпеки після відходу запідозреного в контактах з Росією Майкла Флінна.

Про це повідомиляє УНІАН.

Раніше видання писало про те, що високопоставлені чиновники Білого дому вивчали контакти радника з національної безпеки США Майкла Флінна з Росією. Зокрема,  з’явилися повідомлення, що генерал-лейтенант у відставці Флінн обговорював можливе скасування санкцій проти Москви з російським послом Сергієм Кисляком – за кілька тижнів до вступу Дональда Трампа на посаду президента.

Політичний експерт Василь Базів на своїй сторінці у Facebook зприводу зазначених подій написав:
“Менше місяця пробув на третій за значенням посаді у Білому Домі апологет путінізму Флін. ФБР зафіксували його телефонні розмови із послом Росії Кисляком і Міністерство юстиції кваліфікує такі дії, як антидержавні. Може вигнанням з роботи не обмежитися.
А у Москві – повна прострація. Першими обізвалися голови парламентських комітетів з міжнародних відносин. Косачов назвав звільнення Фліна русофобією, у результаті якої відносини між країнами із топових опустилися на дно. А Пушков назвав розправу над Фліном розправою над відносинами між США і Росією.
Коли Жириновський розливав у Держдумі шампанське на честь перемоги Трампа, я назвав цей цирк кремлівських клоунів політичними поминками Путіна.
Справджується”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE