Politerno > Україна і світ > Ляшко звинуватив блокувальників торгівлі у боротьбі проти України

Ляшко звинуватив блокувальників торгівлі у боротьбі проти України

  • 16 Лютого, 2017
  • 4651 Переглядів
  • 0

Блокада залізниці на Донбасі – це не боротьба з контрабандою, а спроба політиків досягти влади, використовуючи природне обурення справжніх патріотів і ветеранів.

Про це заявив Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

“Те, що зараз відбувається – це не боротьба з реальною контрабандою. Це – боротьба проти України! Це намагання підлих політиків використати природне обурення справжніх патріотів і ветеранів, щоб за їх спинами і на їх горбу прийти до влади через хаос і економічний коллапс України. Саме тому московська зозуля Тимошенко, яка в 2014 році благала не чинити опір Путіну і жодного разу не була на фронті чи в госпіталі, сьогодні закликає воювати і підтримує блокаду, добре усвідомлюючи її катастрофічні наслідки для України і кожного українця. У передчутті отримати легку здобич туди приперся і грузинський цирк” – написав лідер “радикалів” у своєму гнівному пості.

На думку Ляшка, блокада залізниці боляче вдарить по українській економіці, позбавить українців робочих місць.

“У мене просте запитання до Семенченка, Парасюка та інших організаторів блокади: коли через ваші дії зупиняються найбільші підприємства в Україні; коли через ваші дії сотні тисяч українців залишаються без роботи і зарплати; коли через ваші дії третина областей країни залишиться без світла і тепла; коли через ваші дії Україна недоотримає 2 мільярди доларів експортної виручки і мільярди податків до бюджетів – то кого ж ви, хлопці, блокуєте – українців чи окупантів?!” – турбується про співвітчизників Олег Ляшко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE