Politerno > Україна і світ > Багато майданівців були вбиті зі зброї, яке не використовувалась “Беркутом” – політолог

Багато майданівців були вбиті зі зброї, яке не використовувалась “Беркутом” – політолог

  • 19 Лютого, 2017
  • 1570 Переглядів
  • 0

Розслідування справ про убивства на Майдані ведуться повільно з політичних причин, заявив в ефірі “112 Україна” політолог, автор доповіді “Снайперська бійня на Майдані” Іван Качановський.

“На основі моїх досліджень можна сказати, що це (затягування розслідування справ Майдану, – ред.) відбувається з політичних причин, так як масовий розстріл на Майдані був найбільш задокументованим випадком масового вбивства в історії України і можливо в історії людства. Це можна було розслідувати дуже швидко. Є тисячі свідків і сотні журналістів, які все це знімали, багато даних експертиз. Але це затягується. Наприклад, про події 18 лютого, недавно двох “беркутівців” суд випустив з-під варти під домашній арешт, хоча їх звинувачують в застосуванні мисливської зброї “, – сказав Качанівський.

При цьому він підкреслив, що багато учасників Євромайдану були вбиті зі зброї, яке не використовувалось “Беркутом” – “Дуже багато майданівців були вбиті з мисливської зброї, а деякі навіть мисливською шрапнеллю і кулями, які використовуються під час полювання. Така зброя не використовувалась “Беркутом”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE