Politerno > Україна і світ > Тимошенко вилетіла до США – Йованович вирушає слідом

Тимошенко вилетіла до США – Йованович вирушає слідом

  • 2 Березня, 2017
  • 3000 Переглядів
  • 0

Лідер фракції “Батьківщини” Юлія Тимошенко разом зі своїм однопартійцем Григорієм Немирею у четвер, 2 березня, вилетіли до Вашингтона. Завтра в Сполученні Штати вирушить і посол США в Україні Марі Йованович, з якої Тимошенко провела неофіційну зустріч напередодні.

Про це “Обозревателю” стало відомо з власних джерел.

З чим пов’язана таємна поїздка глави “Батьківщини” за океан, поки не повідомляється, проте в прес-службі Тимошенко сам факт візиту підтвердили.

“Юлія Володимирівна і пан Немиря дійсно вирушили в робочу поїздку в Штати”, – розповіла “Оглядачу” прес-секретар Тимошенко Марина Сорока.

Про майбутню поїздку в США повідомила і сама посол Йованович. На прес-конференції “Трансформація-17. Що змінять реформи в життя українців” в Києві 2 березня вона позитивно оцінила низку реформ, які здійснює українська влада.

“Уже завтра я відправлюся в Вашингтон, щоб розповісти, які важливі реформи у вас відбуваються”, – заявила Марі Йованович.

Як повідомляв “Обозреватель”, 1 березня Юлія Тимошенко в офісі “Батьківщини” в Києві таємно зустрілася з послом США в Україні Марі Йованович. У самій же фракції заявили, що зустріч була “звичайною і формальною”.

За словами Немирі, Тимошенко і Йованович обмінялися думками про ситуацію на Донбасі, російської агресії і постачання летального зброї в Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE