Politerno > Україна і світ > Порошенко заговорив голосом Путіна – Муждабаєв

Порошенко заговорив голосом Путіна – Муждабаєв

  • 4 Березня, 2017
  • 1642 Переглядів
  • 0

Айдер Муждабаєв, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR, у своєму блозі на УП написав, що “Порошенко заговорив голосом Путіна”.

Зокрема, журналіст нагадав слова Порошенка під час відвідування Харківського тракторного заводу.

“Хтось дуже хоче “розхитати човен “, комусь дуже хочеться з прапорами походити по проспектах, вигукуючи: “Геть”, тому що працювати не вміють. Нічого, навіть собачої будки в житті не побудували, і закликають до дестабілізації ситуації в державі … ми не дозволимо це робити, нам з такими не по дорозі.

Робоча Слобожанщина разом з робочою Галичиною, робоча Полтавщина разом з робочою Одещиною, об’єднавшись усі, ми, українці, будемо робити все для того, щоб реформувати країну, робити її багатшою, збільшувати потужність виробництва, вийдемо на дуже важливі результати реформ “.

“Що це?”, – задається питанням Муждабаєв. “На кого розрахована така риторика? Який “човен”? Яка “собача будка”? Яка ще “робоча Слобожанщина …” з вуст найбільшого олігарха? Порошенко що, російських піарників у себе працевлаштував? Дуже схоже.

Тому, що вважати народ такими кінченими дебілами можуть тільки вони. Це дуже знайомий для мене стиль, я все це в Росії чув. Вуха в’януть. Неймовірно. Тупо. Відв’язно. Найм’якша оцінка – ідіотизм.

Петро Олексійович, ви що? Станьте біля дзеркала – і по щоках себе, по щоках. Приходьте до тями. Українці не росіяни, ви в курсі цього факту? Через три роки після Майдану ви штовхаєте народу абсолютно путінську “патріотичну” туфту – замість реальних реформ, замість боротьби з корупцією.

Ви, схоже, охреніли зовсім, хлопці, на Банковій. Українцям таку парену ріпу не впаришь, вони терпіти до себе такого ставлення, як до розумово відсталих, довго не будуть. Не перетворюйтеся в клуб політичних самогубців, це моя вам абсолютно добра порада.”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE