Politerno > Україна і світ > Кожен українець і буде Майданом – Сергій Гайдай

Кожен українець і буде Майданом – Сергій Гайдай

  • 8 Березня, 2017
  • 1543 Переглядів
  • 0

Новий Майдан – це точки непокори і протесту, що спалахують по всій країні.

Про це у своєму Facebook пише політичний експерт Сергій Гайдай.

“Знаєте, що таке новий Майдан або Майдан-3 або ще точніше – продовження Майдану? Це протистояння влади і активних громадян, яким не все одно чи дістало, але не на площі Незалежності в Києві. Тепер це очки непокори і протесту, що спалахують по всій країні”, – пише він.

На його думку випадки з блокадою Донбасу і ситуацією навколо суду над Насіровим яскраві тому підтвердження:

“На ж/д шляхах в зоні АТО. У Конотопі на ж/д шляхах, що ведуть в Росію. У дворі суду, де судять Насірова – що б він не втік. У селі, яке всією громадою відмовилося платити за газ. У кожному будинку, якому всі жителі перестали платити грабіжницькі тарифи і виставили чергових, що б ніхто при цьому не перекрив вентиль з теплом. На ринках, куди підприємці не пускають тітушек місцевого мера і відмовилися платити податки злодійкуватим чиновникам”, – пише Гайдай.

Таких гарячих точок, відзначає експерт, буде все більше і більше.

“Їх може стати стільки, що сидіти на Банковій і на Грушевського більше не буде сенсу. Керувати буде нічим – кожен громадянин України буде точкою опору, непокори і протесту! І ніяких силовиків не вистачить у влади, щоб загасити цю пожежу. Кожен українець і буде Майданом”, – резюмував політичний експерт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE