Politerno > Україна і світ > Висунуто звинувачення ще одному помічнику Ле Пен

Висунуто звинувачення ще одному помічнику Ле Пен

  • 10 Березня, 2017
  • 1848 Переглядів
  • 0

Минулого тижня звинувачення щодо фіктивного працевлаштування висунули ще одному помічнику кандидата у президенти Марін Ле Пен у Європарламенті.

Про це повідомляє ЕП, з посиланням на Le Parisien.

Підозри слідчих стосуються суми у 37 тисяч євро, які помічник Шарль Уркад отримав у другій половині 2014 року за роботу у Європарламенті. Зараз Уркад числиться графічним дизайнером партії “Національний фронт” у Нантері.

Як нагадує видання, поліція взяла під варту охоронця і голову передвиборчого штабу кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен у справі про нецільове використання коштів ЄС.
Європейське бюро з боротьби з шахрайством (OLAF) раніше встановило, що голова партійного кабінету Катрін Грізе і охоронець Тьєрі Леж’є були фіктивно найняті в якості помічників європарламентаря.

Грізе заробила 298,5 тисячі євро, які Ле Пен повинна була відшкодувати до 31 січня, але не зробила цього. Заробіток Леж’є в розмірі 41,5 тисячі євро необхідно повернути до 28 лютого.

Нагадаємо, кандидат на пост президента Франції та лідер партії “Національний фронт” Марін Ле Пен вважає, що президент РФ Володимир Путін не зробив нічого, щоб називати його вбивцею.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE