Politerno > Україна і світ > Тимошенко зробила гучну заяву про торгівлю зброєю з Росією (відео)

Тимошенко зробила гучну заяву про торгівлю зброєю з Росією (відео)

  • 13 Березня, 2017
  • 1733 Переглядів
  • 0

Українська влада торгує з Росією зброєю, прикриваючись патріотичною риторикою.

Про це на засіданні Погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів Верховної Ради України заявила лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко, передає кореспондент «ПолітНавігатора».

«Їх фейковий патріотизм прикриває, наприклад, продаж Росії озброєння українського виробництва. стокгольмський інститут дослідження миру чітко назвав дати, коли продано, суми, і яку зброю. Хочу запитати – це патріотизм? І чому досі немає розслідування – парламентського, СБУ? », – Сказала вона.

Представник Петра Порошенка у Верховній Раді Артур Герасимов назвав заяву Тимошенко брехнею.

«Я розумію, наприклад, коли брехня про торгівлю зброєю, якою ми нібито торгуємо з Росією, поширюється росіянами, але я не розумію, коли це поширюється представниками фракції нашого парламенту. Не згадуйте, що це – дані за п’ять років, і вони відносяться до 2012 року, коли цією зброєю торгував Янукович? », – Сказав він.

«Представників адміністрації починає крутити і смикати як вампірів на сонці, коли починають говорити про корупцію в Адміністрації президента, і безпосередньо у президента, особливо в торгівлі зброєю», – прокоментував слова Герасимова представник БЮТ Сергій Власенко.

Він навів висновки Стокгольмського інституту дослідження миру, згідно з якими українська зброя поставлялася до Росії в 2015 році, тобто не до Януковича, як то стверджує представник президента.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE