Politerno > Україна і світ > Електронний браслет для Насірова шукали по всій країні

Електронний браслет для Насірова шукали по всій країні

  • 17 Березня, 2017
  • 1352 Переглядів
  • 0

Цікаві деталі виходу на свободу під стомільйонну заставу відстороненого від посади главу ГФС Романа Насірова, з’ясовувала”Страна“.

Виявляється, його довго не випускали з Лук’янівського СІЗО, після внесення застави, тому що не могли знайти електронний браслет.

“Сам браслет терміново передавали до Києва з однієї із західних областей України”, – заявив адвокат Насірова Ігор Черезов.

Нагадаємо, що звільнений Роман Насіров заявив, що в СІЗО він відпочив і підлікувався. Про це він повідомив журналістам після свого виходу з Лук’янівського СІЗО.

Насіров підкреслив, що на вихідних звернеться за медичною допомогою до лікарів, а з понеділка має намір захищати себе в суді.

“Електронний браслет вже наділи … Відчуваю себе трохи краще, на вихідних поїду в лікарню, щоб мене обстежили. СІЗО з одного боку лікує – був час відпочити, почитати матеріали. Думаю, лікарі зможуть привести мене в нормальний фізичний стан, а вже в понеділок почну захищати себе в цій справі “, – зазначив він.

За словами Насірова, залишати Україну він не буде.

“Це повний маразм, популістична інформація – я громадянин України … Я ніколи не збирався тікати, якби було бажання, то я 100 раз б уже це зробив, проте такого приводу немає. Провини немає, підозра безпідставна. Я буду тут, вдома готувати повноцінний захист “, – додав Насіров.

Нагадаємо, що дружина і тесть Насірова навпіл внесли за нього заставу в 100 мільйонів гривень.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE