Politerno > Україна і світ > Посол Іспанії про людей, які їдуть воювати за “ЛНР / ДНР”: інакше як ідіотами назвати не можна

Посол Іспанії про людей, які їдуть воювати за “ЛНР / ДНР”: інакше як ідіотами назвати не можна

  • 22 Березня, 2017
  • 1518 Переглядів
  • 0

За словами Херардо Анхель Бугайов Оттоне, він особисто не знає жодного серйозного військовослужбовця з Іспанії, який брав участь в бойових діях на Донбасі.

Посол Іспанії в Україні Херардо Анхель Бугайо Оттоне назвав ідіотами людей, які поїхали на Донбас воювати на стороні проросійських бойовиків. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час спілкування з журналістами в рамках проекту “Дипломати без краваток”.

“Я знаю, що півтора роки тому була група таких персонажів, які брали участь з боку ОРДЛО у військових діях, і як тільки вони повернулися в Іспанію, їх відразу ж заарештували “, – зазначив посол. При цьому він додав, що в правовій державі дуже важко довести участь певних осіб в збройному конфлікті на території іншої країни.

“Може бути якийсь дурень, який просто взяв в руки автомат Калашникова, зробив фотографію і каже, що він там брав участь, щоб показати може дівчині, може ще комусь, що він весь із себе такий хоробрий, що він там воював. це з одного боку. А потім його викликають на допит, він говорить: «Ні, я там не був, нічого не робив, тільки возив гуманітарну допомогу».

І дуже важко довести, що саме він був там і брав участь в бойових діях з боку терористів “, – додав посол. За словами посла, він особисто не знає жодного серйозного військовослужбовця з Іспанії, який брав участь в бойових діях на Донбасі.

Він зазначив, що це можуть бути «якісь дурні, ідіоти, які могли туди поїхати і щось там робити”. “Я їх називаю ідіотами не просто так, щоб сказати, використовувати таку лайку.

Вони насправді такими є, тому що люди, які можуть прислухатися до тієї пропаганді, яку в Іспанії проводять крайні ліві, і вірити в те, що тут якась то “хунта” або “фашисти” – їх інакше як ідіотами назвати не можна “, – підкреслив посол.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE