Politerno > Україна і світ > Міністерство фінансів не може звільнити Р.Насірова з посади

Міністерство фінансів не може звільнити Р.Насірова з посади

  • 23 Березня, 2017
  • 1503 Переглядів
  • 0

 

Звільнити підозрюваного в корупції голову податкової заважають юридичні передумови.

У Мінфіні поки не бачать юридичної можливості звільнити Романа Насірова та його команду. Про це в інтерв’ю журналу “Новое Время” повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк.

Нагадаємо, в даний час Кабмін відсторонив Насірова від своїх обов’язків через підозри у перевищенні службових повноважень та завданні державі збитків в розмірі 2 млрд грн. Обов’язки глави ДФС зараз виконує його заступник Мирослав Продан.

За словами Данилюка, міністр намагався звільнити свого підлеглого і без судової справи. «Я як раз пішов цивілізованим шляхом. Я подав до Кабінету міністрів на дисциплінарне стягнення стосовно Насірова, наслідком якого мало бути звільнення. На той момент кількість порушень просто перевищила можливий рівень терпимості», – запевнив керівник Міністерства фінансів.

Але правоохоронні органи випередили міністра – НАБУ і САП затримали Насірова 3 березня поточного року за підозрою в участі в так званих «газових схемах» депутата-втікача Олександра Онищенка.

«Як тільки з’явиться юридична можливість поміняти керівництво ДФС, необхідно буде проводити конкурси. Причому конкурси на всі посади – і керівника, і заступників. Це повинна бути нова команда», – впевнений Данилюк.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE