Politerno > Україна і світ > МВФ наполягає, щоб Київ поспішив з пенсійною реформою, ринком землі і боротьбою з корупцією

МВФ наполягає, щоб Київ поспішив з пенсійною реформою, ринком землі і боротьбою з корупцією

  • 4 Квітня, 2017
  • 1381 Переглядів
  • 0

Незважаючи на те, що Міжнародний валютний фонд сьогодні схвалив виділення Україні нового кредиту в один мільярд доларів, у Фонді нагадали Києву про його зобов’язання.

Про це повідомляється в прес-релізі МВФ, передає “Інтерфакс-Україна“.

У Фонді кажуть, що Україна не може більше дозволити собі відкладати пенсійну реформу і не приймати законодавство про приватизацію землі.

У Фонді вважають, що для більш швидкого зростання української економіки, потрібні реформи для покращення бізнес-середовища, і початок цьому повинна покласти приватизація земель.

“Початком повинна стати приватизація і розвиток ринку земель сільськогосподарського призначення. Боротьба з корупцією повинна бути більш рішучою, оскільки навіть зі створенням нових інститутів по боротьбі з корупцією, конкретні результати поки що не досягнуто”, – сказано в прес-релізі МВФ.

Крім того, у Фонді чекають і пенсійну реформу, в тому числі і підвищення песійного віку. Це має допомогти зменшити держборг країни.

“Україна не може більше дозволити собі відкладати комплексну пенсійну реформу, яка передбачала б, зокрема, і підвищення ефективного пенсійного віку”, – кажуть у Фонді.

Крім цього, в МВФ наголошують на необхідності поліпшення адміністрування доходів і просування реформи системи держуправління України.

У Фонді також наполягають на необхідності продовжувати “зусилля по відновленню стійкості банків і посилення їх здатності підтримувати зростання економіки”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE