Politerno > Тернопільщина > Василь Деревляний про “внутрішню кухню” в Тернопільській обласній раді

Василь Деревляний про “внутрішню кухню” в Тернопільській обласній раді

  • 6 Квітня, 2017
  • 1818 Переглядів
  • 0

Після того як перший заступник голови Тернопільської Обласної ради Василь Деревляний особисто “проштовхнув” прийняття звернень до головних інституцій України щодо резонансних подій в Україні, зокрема:

  1. Звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента, Голови Верховної ради, Прем’єр-міністра та обласних рад про підтримку блокади торгівлі з окупантами-терористами та Російською федерацією.
  2. Звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо заборони будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами на верхньому Дністрі на території Тернопільської області.
  3. Заяви Тернопільської обласної ради до Президента, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, голів депутатських фракцій і груп У ВР щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.
  4. Заяву депутатів Тернопільської обласної ради до Президента, Голови Верховної ради, Прем’єр-міністра та обласних рад від 14 березня 2017 року про засудження силового розгону 13 березня 2017 року Редуту №3 імені добровольців 16 батальйону 58 МБ блокади торгівлі з окупованими територіями.

та особисто проконтролював відправку цих документів у Київ, так як керівництво облради, за його словами, намагалось заблокувати цей процес, проти нього почалась брудна інформаційна компанія.

Свої думки щодо вищевказаних подій очільник обласної “Батьківщини” висловив у ексклюзивному інтерв’ю для “Політерно”:

Повне інтерв’ю можна переглянути ТУТ.

 

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE