Politerno > Україна і світ > “Національний корпус” погрожує “фізично зупинити” роботу російських банків в Україні

“Національний корпус” погрожує “фізично зупинити” роботу російських банків в Україні

  • 6 Квітня, 2017
  • 1300 Переглядів
  • 0

Політична партія «Національний корпус» погрожує «фізично припинити» діяльність російських банків в Україні.

Текст заяви, поширений 6 квітня на сайті партії.

“Не дочекавшися реальних та ефективних дій Національного банку України у відношенні до російських банків в Україні, що реально фінанансуються країною-агресором, ми, українські націоналісти, прийняли рішення взяти ініціативу у свої руки та зупинити діяльність цих банків на території нашої держави.

Блокада, що була організована Національним Корпусом, продемонструвала серйозність наших намірів, та, усупереч підтримки російських банків НБУ, паралізувала роботу цих фінансових гаманців агресора.

Приймаючи до уваги той факт, що вкладниками цих банків є звичайні українці, ми тимчасово зняли блокаду для того, щоби дозволити їм забрати свої кошти з російських банків, що діють в Україні.

Проте, росіяни, за заступництвом керівництва НБУ в особі Гонтаревої, скористались цим перепочинком, аби перекласти гроші з однієї своєї кишені до іншої. Вони залишили українську доньку «Сбербанка России» під контролем російського бізнесу. Більше того, цими днями стало відомо, що президент Порошенко та керівник НБУ Гонтарева гарантували захист та рекапіталізацію російських банків в Україні.

Ми заявляємо, що подібні спроби – безперспективні та подібне заступництво ми розцінюємо як акт зради з боку НБУ. Наш мораторій завершується 10 квітня. Після цієї дати ми фізично зупинимо діяльність російських банків на території нашої держави. Ми не дозволимо РФ воювати проти нас за українські кошти.

Ми закликаємо усіх наших співгромадян, що не встигли забрати свої кошти з російських банків, зробити це негайно. Після 10 квітня їх діяльність на території України буде припинено. Через те, що НБУ не дослухався до вимог українських націоналістів відкликати ліцензії російських банків – ми закриємо їх самі”.

Нагадаємо, активісти “Національогой корпусу” 6 квітня прийшли до будинку голови Нацбанку Валерії Гонтаревої з акцією протесту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE