Politerno > Тернопільщина > Рішення Обласної ради від 3 і 14 березня таки відправили в Київ

Рішення Обласної ради від 3 і 14 березня таки відправили в Київ

  • 16 Березня, 2017
  • 2184 Переглядів
  • 0

Як відомо, 3 березня на 5-ій сесії Тернопільської обласної ради, котра ознаменувалась підступним “замінуванням” невідомими особами будівлі ОДА, були прийняті ряд важливих і резонансних рішень.

Зокрема, йдеться про:

Звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента, Голови Верховної ради, Прем’єр-міністра та обласних рад про підтримку блокади торгівлі з окуповантами-терористами та Російською федерацією.

[metaslider id=4848]

Звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо заборони будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами на верхньому Дністрі на території Тернопільської області.

[metaslider id=4847]

Заяву Тернопільської обласної ради до Президента, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, голів депутатських фракцій і груп У ВР щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.

[metaslider id=4846]

Заяву депутатів Тернопільської обласної ради до Президента, Голови Верховної ради, Прем’єр-міністра та обласних рад від 14 березня 2017 року про засудження силового розгону 13 березня 2017 року Редуту №3 імені добровольців 16 батальйону 58 МБ блокади торгівлі з окупованими територіями.

[metaslider id=4892]

З власних джерел “Політерно” довідалось, що прийняті ще 3 березня такі важливі для громади області рішення, в Київ так і не були відправлені. Голова Обласної ради Віктор Овчарук та керуючий справами виконавчого апарату Іван Бабійчук “затиснули” папери в своїх канцеляріях і не дають їм ходу.

“Політерно” звернулось за роз’ясненнями до першого заступника голови Обласної ради Василя Деревляного. Пан Василь, котрий, як згадувалось, не дивлячись на заяву керівника Національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола про “замінування” облради, поставив вищевказані питання на голосування, повідомив нам, що вчора 15 березня, особисто підготував документи і розіслав Президенту, Верховній раді України, Кабінету Міністрів України, головам депутатських фракцій і груп у ВР.

Копії документів громаді продемонстрував також Василь Деревляний, за що і дякуємо.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE