Politerno > Тернопільщина > “Автомайдан” підготував відповідь народному депутатові Олегу Барні

“Автомайдан” підготував відповідь народному депутатові Олегу Барні

  • 7 Квітня, 2017
  • 2130 Переглядів
  • 0

Тернопільський осередок ВО “Автомайдан” підготував відповідь-звернення народному депутатові Олегу Барні.

Звернення організація опублікуавала на своїй сторінці у Facebook.

Наводимо повний текст:

Шановний народний обранцю! Ми, «так звані громадські активісти-антикорупціонери», не будемо нагадувати Вам претензії ВО «Автомайдан» до НАЗК. З ними ви можете ознайомитися ТУТ.

Однак вважаємо за потрібне відповісти на Ваші вимоги «бути просто мужиками, а не колгоспними радіоточками, що поширюють галас якигось переселених зас.анців, валютних грандоїдів чи оббріхувати когось заради піару». (Із усіма звинуваченнями можна ознайомитися ТУТ)

Ми не намагаємось зняти із себе відповідальність за обрання керівного складу НАЗК чи НАБУ, то ж просимо не робити цього і Вас. Найлегше – перекласти відповідальність на плечі громадських активістів (при цьому охрестити їх «так званими») і не визнавати власних помилок.

Ми не збираємося приховувати своїх е-декларацій. Якщо Вас, пане депутате, турбують наші прибутки, то відповімо: так, ми працюємо на ґрантах країн-донорів, з яких сплачуємо податки у державний бюджет України і регулярно про них звітуємо як ґрантодавцям, так і в деклараціях. Найближчим часом без жодного остраху подамо й електронні.
Якщо ж Вас болить наша вірність ідеалам Революції Гідності, вважаємо за потрібне нагадати, що свого часу стояли на Майдані поруч із Вами і не могли припустити, що тепер опинимося по різні боки барикад. Нагадаємо також про те, що представники «Автомайдану», жертвуючи матеріальними благами і власним комфортом, усі ці три роки були активними учасниками великої частини реформ, які відбуваються в українському суспільстві, брали участь у бойових діях, волонтерській допомозі армії, поруч із цим намагались не допустити внутрішнього ворога – корупції.

Тернопільський осередок ВО «Автомайдан» завжди відкритий для співпраці із людьми доброї волі, в тому числі і з Вами, шановний Олеже Степановичу! Наші двері на вул.Франка,12/22 у Тернополі відчинені будь-якої зручної для Вас миті. Ми можемо розставити «крапки над і» навіть у присутності ЗМІ. Не будемо гаяти часу, щоб зрозуміти, хто із нас лукавить і займається популізмом.

P.S. Принагідно проведемо майстер-клас із користування соцмережами, зокрема, навчимо позначати людей і сторінки у дописах, оскільки Ваш аккаунт не є настільки популярним, щоб стежити за ним. Лише у цьому випадку відбуватиметься повноцінна комунікація.

І ще. Аби Ви не вважали Тернопільський осередок ВО «Автомайдан» міфом, додаємо свідоцтво про реєстрацію організації.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE