Politerno > Україна і світ > Матіос розповів про підробку у документах нардепа Єгора Соболєва

Матіос розповів про підробку у документах нардепа Єгора Соболєва

  • 7 Квітня, 2017
  • 1689 Переглядів
  • 0

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив про підробку у військовій обліковій справі нардепа від “Самопомочі” Єгора Соболєва.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ZIK.

“Для мене депутат, поки що депутат, Єгор Соболєв і людина без прізвища й історії під “ніком” Семен Семенченко – чи Грішин, чи Сергій Донцов, як він був колись у Донецьку, не є уособленням парламентарів”, – заявив Матіос.

“За три роки до війни, в одному із військкоматів міста Києва була сформована військова облікова справа громадянина України, який у випадку війни мав би бути призваний на службу. То ось: донині у переліку військових спеціальностей немає такого поняття як військовий журналіст. Але за два чи три роки (можу помилятись, ми давно це встановили) до війни в обліковій справі громадянина Зіміна, він же Соболєв, були внесені зміни шляхом підроблення військової облікової справи, де було написано “військовий журналіст”, – додав він.

“Може, щось знав Єгор Зімін-Соболєв? Напевно, знав. Може, щось знав випускник ВДІКу, курсів спецшколи РФ Грішин-Семенченко? Напевно, щось знав”, – сказав Матіос.

Анатолій Матіос додав, що вельми тішиться за вишукане знання української мови згаданими особами, але наголосив, що громадяни України мають певні обов’язки. Один з них – “не шельмувати державу”.

Гість програми додав, що свого часу з огляду на озвучені гасла та заклики запитав у Єгора Соболєва, яку посаду той готовий обійняти, щоб виконати якусь практичну роботу. Головний військовий прокурор наголосив, що він та очолюване ним відомство щодня виконує практичні завдання: «А що практичного зробив Соболєв?». Матіос додав, що у пана Соболєва немає належної освіти. А те, що той став народним обранцем пояснює “вірою людей у гасла і манну небесну”.

За словами прокурора, вказана ним підробка не тягне за собою кримінальної відповідальності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE