Politerno > Україна і світ > У Далласі хакери вночі включили всі тривожні сирени (Відео)

У Далласі хакери вночі включили всі тривожні сирени (Відео)

  • 10 Квітня, 2017
  • 1404 Переглядів
  • 0

Невідомий хакер отримав доступ до всіх 156 міських сирен безпеки Далласа і включав їх на повну гучність протягом півтори години вночі з п’ятниці на суботу.

Повідомив портал АНТИКОР 

Сирени, які зазвичай використовуються для попередження про погодні загрози і природні катастрофи, працювали з перервами з 23:42 п’ятниці по 1:17 суботи. Кожну з 156 сирен включали 60 разів.

Роздратовані жителі стали надзвонювати в службу 911 в чотири рази частіше, ніж зазвичай, зробивши всього близько 4400 дзвінків. У цей період час очікування на лінії збільшилася з 10 секунд до шести хвилин.

Зрештою владі міста вдалося вручну відключити всю систему, щоб позбутися від шуму.

Представник місцевого Управління надзвичайних ситуацій зміг розповісти тільки те, що хакер перебуває в Далласі. Його не змогли відстежити, і пошуки займуть багато часу, втім, в цьому місту допомагає Федеральна комісія із зв’язку (FCC).

Мер міста Майк Роулінг заявив, що хакер мав на меті вивести з ладу систему надзвичайних сповіщень, і що ким би він не був, влада пообіцяла, що “знайдуть і передадуть до суду “.

“Це ще один серйозний приклад того, чому ми повинні оновити технологічну інфраструктуру нашого міста і краще її охороняти. Це дорога пропозиція, тому кожен долар платників податків повинен бути витрачений з урахуванням таких критичних потреб, як ця “, – сказав Майк Роулінг, мер Далласа

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE