Politerno > Україна і світ > Тимошенко закликає НАБУ розібратись з абонплатою за газ

Тимошенко закликає НАБУ розібратись з абонплатою за газ

  • 11 Квітня, 2017
  • 1484 Переглядів
  • 0

Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко вважає за необхідне, щоб Національне антикорупційне бюро України дослідило, чи не було корупції у встановленні абонплати за підключення до газових мережі.

Про це політик заявила з трибуни Верховної Ради 11 квітня.

“Коли тисячі волонтерів в Україні роблять ту саму справу, наша влада вирішила провести мегакорупційну оборудку на приблизно мільярд доларів, що називається абонплатою. Ця абонплата за приєднання до мереж по газу є такою корупційною оборудкою, якої Україна ще не бачила”, – зазначила Тимошенко.

“Саме тому, що піднявся народ проти президента, проти кланів, які його оточують, 106 місцевих рад провели спеціальні позачергові засідання – і наполягли на тому, щоб президент відмінив це рішення. І стало очевидним, що керівник НКРЕКП Вовк – просто маріонетка. Йому президент дав вказівку – і він це рішення корупційне відмінив. Це перемога українського народу”, – додала нардеп.

“Ми вважаємо, що зараз треба передати всі документи в НАБу стосовно цієї оборудки –і подивитися, наскільки вони дійсно орган із боротьби з корупцією”, – заявила вона.

Втім, за словами Тимошенко, “друга велика афера, яка намічається – це розпродаж сільськогосподарської землі”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE