Politerno > Україна і світ > Тимошенко порівняла Гройсмана з пакувальною плівкою із бульбашками (Відео)

Тимошенко порівняла Гройсмана з пакувальною плівкою із бульбашками (Відео)

  • 13 Квітня, 2017
  • 1671 Переглядів
  • 0

На думку лідера ВО “Батьківщина“, в Україні сьогодні немає самостійного прем’єр-міністра. Юлія Тимошенко назвала главу Кабміну Володимира Гройсмана тінню президента.

Своїми висловлюваннями на адресу лідера ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко прем’єр-міністр Володимир Гройсман нагадує пакувальну плівку з бульбашками – “діти, коли хочуть пограти, тиснуть їх, а вони лопаються голосно”. Так охарактеризувала свої взаємини з главою уряду сама Тимошенко.

Екс-прем’єр прокоментувала нещодавній звіт Гройсмана про роботу Кабміну під його керівництвом. “Звіту немає, він не на паперах, які вони кинули парламенту і суспільству, а звіт про їхню роботу в серці кожної людини, в гаманцях людей, в їх холодильниках. У тому, чи можуть вони лікуватися і вчити своїх дітей.

Ось у чому звіт Гройсмана. Так трагічно країна ще ніколи не жила, так трагічно ніколи не жили люди. і я думаю, що країна йому поставила двійку”, – заявила Тимошенко в ефірі телеканалу ZIK.

На думку лідера ВО “Батьківщина”, в Україні сьогодні немає самостійного п ремьер-міністра. “У нас є тінь президента – це прем’єр-міністр Гройсман, який виконує всі його забаганки, його доручення.

І перше, що він зробив, коли прийшов на посаду, – підписав постанову про підвищення ціни на газ для людей удвічі. А потім він зробив так, що це призвело до підвищення вдвічі ще і вартості тепла, а потім на 25% і ще раз на 25% подорожчала електроенергія. Вони з людей здирають останню шкіру.

Ось його робота!”, – додала Тимошенко. Нагадаємо, в лютому Гройсман і Тимошенко обмінялися “люб’язностями”. Так, нинішній прем’єр назвав Тимошенко “матір’ю корупції “. А та в свою чергу обізвала Гройсмана “неадекватом”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE