Politerno > Україна і світ > Гройсман: Ernst & Young повинна пояснити, чому надала Україні перше місце в рейтингу корупції

Гройсман: Ernst & Young повинна пояснити, чому надала Україні перше місце в рейтингу корупції

  • 15 Квітня, 2017
  • 1876 Переглядів
  • 0

Агенство Ernst&Young має надати пояснення щодо дослідження, згідно якого Україна посіла перше місце у рейтингу корупції в бізнесі.

Про це, як повідомив кореспондент РБК-Україна, учора під час години запитань до уряду у Верховній Раді заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, .

“Сьогодні є дуже багато протиріч у цій інформації. Така авторитетна компанія як Ernst&Young мала би дати пояснення, що, як і так далі”, – заявив Гройсман.

На думку прем’єра, у компанії мають пояснити, зокрема, кого вони опитували при складанні рейтингу, які отримати відповіді і про що це свідчить.

Як повідомлялось, дані міжнародного дослідження, проведеного і опублікованого агентством Ernst&Young (EY), свідчать, що Україна за два роки піднялася на 7 сходинок в рейтингу корупції в бізнесі і посіла перше місце.

Дослідження охоплює 41 країну (Європа, Близький Схід, Індія і Африка (EMEIA)). За даними опитування, проведеного аналітиками, на питання про те, чи стикаються вони з корупцією при веденні бізнесу, 88% респондентів відповіли ствердно. Варто відзначити, що в минулому році цей показник становив 80%.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE