Politerno > Україна і світ > Терористи обстріляли Мар’їнку з мінометів, гранатометів і кулеметів великого калібру

Терористи обстріляли Мар’їнку з мінометів, гранатометів і кулеметів великого калібру

  • 16 Квітня, 2017
  • 1633 Переглядів
  • 0

Протягом минулої доби, 15 квітня, російсько-терористичні війська 29 разів обстріляли позиції українських військових у Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Незважаючи на досягнуті домовленості Тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню з 1 квітня, провокаційні обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються, ситуація залишається неспокійною, але контрольованою.

На маріупольському напрямку бойовики накрили вогнем з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів Мар’їнку. Тут також працювали ворожі снайпери. По позиціях морських піхотинців у районі Водяного окупанти гатили з протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру. А по морпіхах в Широкиному – з озброєння БМП та стрілецької зброї. У Павлополі терористи стріляли з гранатометів, а у Гнутовому та Чермалику – з великокаліберних кулеметів.

На донецькому напрямку окупанти з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів обстріляли Авдіївку та Піски. Опорні пункти українських військових поблизу Луганського бойовики накрили вогнем з гранатометів, поблизу Опитного – з кулеметів, а біля Кам’янки – зі стрілецької зброї. В Троїцькому активізувались ворожі снайпери.

На луганському напрямку бойовики з автоматичних гранатометів стріляли по бійцях ЗСУ біля Лобачевого, а у Новоалександрівці використовували стрілецьку зброю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE