Politerno > Україна і світ > Росії немає чим збивати американські літаки і ракети – Погребинський (Відео)

Росії немає чим збивати американські літаки і ракети – Погребинський (Відео)

  • 17 Квітня, 2017
  • 1453 Переглядів
  • 0


Російська ППО в Сирії не зможе вразити літаки і ракети, які використовуються Сполученими Штатами.

Таку думку на прес-конференції в Києві, передає кореспондент “ПолітНавігатора”, висловив керівник Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський, який прокоментував заяву Москви про готовність відновити дію меморандуму про запобігання інцидентів і забезпеченні безпеки польотів авіації в Сирії, якщо США гарантують нанесення ударів лише по терористах.

“Хоча я, трішки розуміюся в фізиці і технологіях, можу сказати, що у Росії немає можливості захистити Сирію від атак що літаками, що ракетами. Так що заяви “Якщо ви будете літати, ми вас будемо збивати” – це порожній звук. Їх збити неможливо. ракети літають на висоті … як і літаки п’ятого покоління, яких у Росії немає. Є “чотири з половиною”, дуже хороші літаки, але таких, як у американців, немає. Крім того, у мене є кваліфіковані консультанти “, – сказав політолог.

Як повідомляв “ПолітНавігатор”, після американського ракетного удару по сирійській авіабазі Росія розірвала угоду, яка гарантувала безпеку американських літаків в Сирії.
 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE