Politerno > Україна і світ > У Парижі акція проти Марін Ле Пен завершилася безладами (Фото/Відео)

У Парижі акція проти Марін Ле Пен завершилася безладами (Фото/Відео)

  • 17 Квітня, 2017
  • 1380 Переглядів
  • 0

У Парижі заворушеннями завершилася акція проти запланованого на понеділок мітингу прихильників прокремлівського кандидата Марін Ле Пен на арені Зеніт в 19-му окрузі міста.

Про це повідомляє Le Parisien.

Демонстранти протестували проти проведення мітингу і вигукували: “Наші райони не для фашистів”, “Солідарність з біженцями”, “Фашизм – це гангрена, її або видаляєш, або здихаєш”. В акції взяли участь профспілки і представники ліворадикальних організацій.

 

[metaslider id=10431]

Близько 50 демонстрантів, одягнених в чорне і в масках, недалеко від арени Зеніт кидали димові шашки в поліцейських, які відповіли сльозогінним газом.

24 березня 2017 року Ле Пен побувала в Москві, де зустрілася з президентом РФ Володимиром Путіним. У столиці держави-агресора кандидат в президенти Франції заявила, що санкції проти Росії нібито не потрібні, і в разі її перемоги їх потрібно буде постаратися скасувати.

2 квітня у французькому Бордо тисячі осіб на заклик профспілок і лівих рухів вийшли на акцію протесту проти лідера Національного фронту. В кінці акції відбулися кілька зіткнень між її учасниками і правоохоронцями.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE