Politerno > Україна і світ > Міністр інфраструктури Омелян готовий голосувати за відставку Балчуна (Відео)

Міністр інфраструктури Омелян готовий голосувати за відставку Балчуна (Відео)

  • 20 Квітня, 2017
  • 1508 Переглядів
  • 0

За словами міністра інфраструктури, у нього є кандидатури на пост глави “Укрзалізниці”.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявляє про готовність голосувати за відставку глави ПАТ “Укрзалізниця” Войцеха Балчуна, річний контракт з яким закінчується в травні 2017 року.

Про це повідомляє Інтерфакс.

“Контракт слід було б розірвати вже на другому місяці роботи Войцеха Балчуна, але це питання має бути вирішене на Кабміні в травні цього року” – заявив Омелян.

За словами міністра інфраструктури, у нього є три кандидатури на пост глави “Укрзалізниці”. Зокрема серед них колишні залізничники, а також західноєвропейські фахівці, але він не назвав імен.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян обурився постановою Кабміну, якою “Укрзалізницю” виводять з-під юрисдикції його міністерства.

“Бажання замість роботи займатися концертами і політичними домовленостями, готовність бути ширмою, а не менеджером змін, дивні кадрові призначення, промови і презентації, які не мали нічого спільного з дійсністю”, – говорив Омелян про главу “Укрзалізниці”.

Своєю чергою, глава українського уряду Володимир Гройсман публічно підтримав главу “Укрзалізниці” Войцеха Балчуна у конфлікті з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE