Politerno > Україна і світ > Deutsche Welle: Німеччина готує превентивну кібервідповідь “російським хакерам”

Deutsche Welle: Німеччина готує превентивну кібервідповідь “російським хакерам”

  • 21 Квітня, 2017
  • 1349 Переглядів
  • 0

Уряд Німеччини вирішив підготувати превентивний відповідь на хакерські кібератаки. Причиною посилення кібербезопаcності Німеччини стала підготовка до загальних виборів у вересні на тлі побоювань злому з боку “російських хакерів”.

Повідомляє німецьке видання Deutsche Welle,

У виданні наголошується, що для захисту від кібератак планується забезпечити потужності для виведення з ладу “серверів противника” в рамках так званих комп’ютерних мережевих операцій. Однак проблема полягає в тому, що надзвичайно складно запобігти атаці з території іншої держави.

Берлін чекає нападу на систему розподілу електроенергії Німеччини, також передбачається, що нижня палата парламенту Німеччини – бундестаг – опиниться під загрозою. Збройні сили Німеччини – бундесвер – недавно створили власні кіберзагони, які будуть боротися з загрозою, що виходить із інших країн, але важливо відзначити, що кіберзагони бундесверу захищають тільки військові об’єкти.

У виданні повідомляється, що в даний час Берлін планує розробити відповідні юридичні пропозиції, які дозволять здійснити кібервідповідь на зарубіжні атаки в разі нападу на цивільні цілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE